ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δικτυακές Λύσεις

Ασύρματες Λύσεις

Η γρήγορη και αδιάλειπτη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο – ίντερνετ, αποτελεί πλέον ανάγκη για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπίτια.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις-έργα ασύρματης δικτύωσης, είναι σε θέση να υλοποιήσει το δικό σας ασύρματο δίκτυο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα εχέγγυα που πρέπει να διαθέτει το τελευταίο, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό, αποδοτικό και ασφαλές.

Είναι εξαιρετικά σύνηθες, το φαινόμενο της μη ύπαρξης ενσύρματης καλωδίωσης σε επαγγελματικούς χώρους ή ακόμη και όταν η τελευταία υπάρχει, να απαιτείται η προσθήκη κάποιων πιο απομακρυσμένων θέσεων εργασίας, των οποίων η ενσύρματη δικτύωση δεν είναι εφικτή ή είναι εξαιρετικά δύσκολη και κοστοβόρα. Η υλοποίηση ενός ασύρματου δικτύου, είναι σίγουρα η λύση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο.
Gigabit Network by EPILLOGI.net
Gigabit Wireless Network by EPILLOGI.net
Επιπρόσθετα, μπορείτε να υλοποιήσετε ξεχωριστό, απομονωμένο ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες - πελάτες σας (guest portal), οι οποίοι πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ταυτόχρονα χωρίς να θίγεται η ακεραιότητα του εταιρικού σας τοπικού δικτύου.

Επίσης η σύνδεση δύο ή περισσοτέρων χώρων μιας εταιρίας οι οποίοι βρίσκονται σχετικά κοντά ή είναι απομακρυσμένοι αλλά παρόλα αυτά υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους, είναι μια κλασική πλέον εφαρμογή της τεχνολογίας ασύρματης δικτύωσης.

Το χαμηλό κόστος σε αντίθεση με τα υπέρογκα κόστη των μισθωμένων γραμμών (leased lines) που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δυσβάστακτα για τους επιχειρηματίες, όπως επίσης και η ταχύτητα υλοποίησης – εφαρμογής, αποτελούν τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή λύσης ασύρματης δικτύωσης.

Υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης τοπικών δικτύων (LAN), ευρύτερων (WAN), ασύρματων (WiFi) καθώς και εικονικών (VPN), με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μεγιστοποιώντας την απόδοση της υπηρεσίας, πάντα με λογικό κόστος υλοποίησης

Υπηρεσίες Δικτύων

Θέλετε να βελτιώσετε, επεκτείνετε ή να υλοποιήσετε από το μηδέν το δίκτυο δεδομένων σας; Μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά, οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας υλοποίησης του τοπικού σας δικτύου δεδομένων όπως:

Routers

Wi-Fi AP

POE

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

hp aruba
ubiquiti
tp-link
devolo

Τα Γραφεία μας

Χρήσιμα

Κεντρκο Καταστημα

Ρήγα Φεραίου 150
25100, Αίγιο  
Αχαϊα
Ελλάδα

Τηλεφωνο

+30 26910 22290

Emails

info@epilogi.net

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

NEWSLETTERS ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ενημερώσου καθημερινά για τις προσφορές μας