Επιχορήγηση λογιστών-φοροτεχνικών


1198/03-03-2022 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020 (045ΚΕ)

Εκσυγχρονίστε το λογιστικό σας γραφείο!

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ενισχύει Αυτοαπασχολούμενους Λογιστές – Φοροτεχνικούς και Νομικά Πρόσωπα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, στοχεύει στο να υποστηρίξει επιχειρήσεις λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών ώστε να προσαρμόσουν την λειτουργία τους με την αναβάθμιση/απόκτηση της απαραίτητης ψηφιακής υποδομής ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που η πανδημία (COVID 19) δημιούργησε.
Ωφελούμενοι της Δράσης Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν καταχωριστεί στα οικεία Μητρώα που τηρούνται στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, ως εξής:
  • Αυτοαπασχολούμενοι λογιστές – φοροτεχνικοί κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή – φοροτεχνικού κατά τάξεις και
  • Νομικά Πρόσωπα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Συνδύασε προαιρετικά τις ολοκληρωμένες λύσεις software με προνομιακές προσφορές σε ανάγκες hardware (PC, laptop, εκτυπωτές) ΜΟΝΟ από την EPILOGI.Net!.

Σε κάθε ωφελούμενο (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται μέγιστη συνολική επιχορήγηση για την αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής της επιχείρησής του ως εξής:

  • Επιχορήγηση έως 2.000 ευρώ (0 =< έσοδα χρήσης 2020 =< 20.000 ευρώ)
  • Επιχορήγηση έως 1.500 ευρώ (έσοδα χρήσης 2020 > 20.000 ευρώ)

Τα έσοδα προκύπτουν από το έντυπο Ε3 Φορολογικού Έτους 2020 που υποβλήθηκε το 2021.
Οι δυνητικοί ωφελούμενοι που έκαναν έναρξη εντός του 2021 και έως τις 28.02.2022, δύναται να αιτηθούν και να λάβουν ως ανώτερο όριο επιχορήγησης ποσό 1.500 ευρώ.

Επικοινώνησε άμεσα με ένα καταρτισμένο σύμβουλο της EPILOGI.Net για να ενημερωθείς αναλυτικά για τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα, καθώς και για τις μεγάλες παροχές που μπορείς να καρπωθείς από το πρόγραμμα επιβράβευσης της EPILOGI.Net.


Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 9/3/22

Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Δευτέρα 18/4/22

Image
Print