Blog

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Θέλεις ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σου;

Image
Μάθε πώς θα τα αποκτήσεις αξιοποιώντας και την επιδότηση
«Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!
Τί είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»;
Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων και εργαλείων από τους δικαιούχους. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους.

Τώρα, με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου μπαίνει στον ψηφιακό κόσμο ακόμα πιο εύκολα!

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Voucher;

Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:
Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 14/09.
 

Στην EPILOGI.net, εσύ μας λες τις ανάγκες σου και εμείς σου δίνουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία ώστε η επιχείρησή σου να μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο. Βρες τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων μέσα από μια γκάμα προϊόντων που αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Κάλεσέ μας για να μάθεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις 90% επιδότηση, του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», ώστε να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σου.


Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 22 Ιουνίου 2022

Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 20222

Image

Print  

Τα Γραφεία μας

Χρήσιμα

Κεντρκο Καταστημα

Ρήγα Φεραίου 150
25100, Αίγιο  
Αχαϊα
Ελλάδα

Τηλεφωνο

+30 26910 22290

Emails

info@epilogi.net

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

NEWSLETTERS ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ενημερώσου καθημερινά για τις προσφορές μας